Sposób przygotowania

Filet z morszczuka rozmrozić i odcisnąć z nadmiaru wody.Bułkę namoczyć w 1/2 szkl.mleka.Rybę zmielić razem z namoczona i odciśniętą bułką oraz z cebulą.Dodać jajko ,przyprawić do smaku i wyrobić na zwarte ciasto dodając bułkę tartą.Z powstałego ciasta zrobić zgrabne klopsy i obtoczyć w bułce tartej.Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszności.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    nie znałam tego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Uwielbiam morszczuka, takie klopsiki na pewno będą pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !