Sposób przygotowania

Ikrę opłukać osuszyć na papierowym ręczniku . do rozbitego jaja dodać sol ziołową , estragon, tymianek , bazylię, pieprz,przyprawę do ryb, rozmieszać. Ikrę panierować najpierw w mące potem w jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu aż się zrumieni. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    ciekawe jak smakuje ?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszna jest
  • 2
    original
    Opublikowano

    iziona

    Ja też jestem ciekawa smaku, ale nie wiem czy bym odważyła się spróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Tak mi jeszcze przyszło do głowy, że jak to jest smaczne to jakie ja marnotrawstwo robię bo u mnie w domu w sezonie jest sporo szczupaków, mąż lubi wędkować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    Mam smaka na tą ikre :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    nigdy nie jadłem, ale moze byc dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    fajny pomysł na wykorzystanie tej ikry
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    wow świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    uwielbiam ikrę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna bardzo lubię i nieraz także smażę ale z ziołami jeszcze nie próbowałam trzeba spróbować może jest jeszcze smaczniejsza :)
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !