Sposób przygotowania

Ser żółty pokroić w kostkę. Fasolę i groszek odsączyć z zalewy. Por pokroić i sparzyć. Kapustę poszatkować i umyć. Pomidor pokroić w kostkę.

Majonez wymieszać z kilkoma łyżkami jogurtu naturalnego i dodać wyciśnięty czosnek. Sos doprawić solą i pieprzem.

Wszystkie składniki zalać czosnkowym sosem na kilka chwil przed podaniem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    musi być smaczna,na pewno spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    interesujący przepis
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    pyszności, akurat na weekend
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Extra przepis na sałatkę, napisałabym coś innego, ale cenzura ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Zapowiada się przepysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !