Sposób przygotowania

mąkę posiekać z masłem dodać śmietanę i żółtka zagnieść ciasto i schować do lodówki na ok godziny Mięso ugotować do miękkości i zmielić doprawić solą pieprzem cebulę pokroić w kosteczkę i podsmażyć i dodać do mięsa wymieszać wyjąć ciasto z lodówki rozwałkować wzdłuż ciasta ułożyć równo farsz i zawinąć i skleić pociąć małe paszteciki posmarować paszteciki olejem ułożyć na blaszce i piec w piekarniku na złoty kolor temp 180*c ok 25 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Piękne jak słoneczka wyglądają na tym talerzu.
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    pychota...:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Oj lubie takie i też robie z łopatki.
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !