Sposób przygotowania

Do zrobienia kanapeczek używamy pieczywa chrupkiego. Śledzia dobrze odsączamy z zalewy i kroimy w długie paski . Układamy na pieczywie. Obok kładziemy kawałek sałaty . Polewamy musztarda francuska ,kropimy sokiem z limonki .Ozdabiamy koperkiem

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    niskokaloryczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    bardzo fajne:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    bardzo fajne:):)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    ze wszystkich słodyczy...najbardziej lubię śledzie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !