Sposób przygotowania

Należy zrobić ciasto naleśnikowe z mąki jajka i odrobiny wody. Nie pisałam dokładnych proporcji, gdyż wiadomo że jajka są różnej wielkości i ilość mąki w takim przypadku się zmienia, należy jednak ciasto wykonać tak żeby było ono gęste. Do ciasta dodajemy sól, pieprz i pietruszkę. Każdy paluszek obtaczamy w cieście naleśnikowym i smażymy na rozgrzanym oleju. Polecam takie paluszki z sosem czosnkowym. Smacznego:!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    tom

    myślę że zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawy pomysł na paluszki krabowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nalesnik

    zjadłbym chętnie takie paluszki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    super pomysł :) trzeba będzie sobie zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    super :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    smakowicie..
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !