Sposób przygotowania

Marchew i jabłka płuczemy, obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o dużych oczkach.

Skrapiamy sokiem z cytryny (żeby nie ściemniały), dodajemy odrobinę cukru do smaku.

I już. Gotowe.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    i ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    tom

    i ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    emylka86

    babcia mi zawsze takie coś robiła na deserek, do dziś uwielbiam i z chęcią zawsze zjem : )
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnyeshka

    ja też ją uwielbiam :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    tak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    same witaminki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !