Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, podsmażyć na margarynie. Dodać pokrojone w cebule. Dusić ok. 10 min. Obficie obsypać słodką papryką. Włoszczyznę obrać, umyć, pokroić w kostkę, następnie dodać do mięsa i cebuli. Gotować na małym ogniu ok. pół godz. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, gotować do miękkości. Na koniec dodać sos i doprawić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    to musi być smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    i ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    moje smaki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię takie "konkretne" zupy o wyrazistym smaku.
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    David

    uwielbiam taką wersję ze szczyptą chilli

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !