Sposób przygotowania

Sposób przygotowania:
Sos francuski wymieszać z oliwą, dodać majonez, odrobinę Tabasco, brandy, keczup i koper. Całość doprawić świeżo mielonym czarnym pieprzem.
W miseczkach ułożyć pokrojoną sałatę lodową, krewetki, paprykę i awokado. Należy pamiętać, aby papryka i awokado były pokrojone w kostkę mniejszą od krewetek.
Całą sałatkę obficie polać sosem koniakowym, udekorować gałązkami świeżego kopru i cząstkami cytryny

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nie, dziękuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    o, cos dla mojego męża
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super apetycznie wigląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    robi się ciekawie...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    i smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !