Składniki:
ryż | 1 torebka |
żółty ser | 200 g startego sera |
sos beszamelowy | |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżka |
mleko | 300 g |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
gałka muszkatołowa | szczypta |
brokuły | 1 opakowanie |
ryba | (usmażona, w kawałkach) |
ryż | 1 torebka |
żółty ser | 200 g startego sera |
sos beszamelowy | |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżka |
mleko | 300 g |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
gałka muszkatołowa | szczypta |
brokuły | 1 opakowanie |
ryba | (usmażona, w kawałkach) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: