Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

W głębokiej misce ugniatać mięso z 2 łyżkami mleka przez 5 minut. Następnie dodać parmezan (zostawić odrobinę do ozdobienia), bułkę tartą, rozgnieciony czosnek, oregano, kolendrę i gałkę. Całość wyrobić na jednolita masę i uformować duże klopsiki około 8 sztuk.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aga20

    To są zdecydowanie moje smaki !! Parmezan, pomidoru suszone, rukola i miesko mniam!! napewno wypróbuje!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    zapowiada się pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    zdeba

    pyszności !
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    bardzo apetyczny obiadek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Z chęcią bym spróbowała.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    apetyczny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !