Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PONCZ HERBACIANY Z RUMEM

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

herbata czarna 2 łyżeczki
cytryna 1 szt
rum 100 ml
cukier brązowy 1/2 szkl
kardamon 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: PONCZ HERBACIANY Z RUMEM

Herbatę wsyp do czajnika. Zalej dwiema filiżankami wrzątku. Dodaj kardamon, pozostaw na 3 minuty. Przecedź. Wymieszaj z cukrem, sokiem z 1/2 cytryny i rumu. Podawaj z cytryną

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak