Sposób przygotowania

Do miski wrzucamy serki alemtte (uwazam ze te z wiaderka sa puszyste niz te w paskach), posiekany drobno koperek,
drobno skrojona cebulke i na koniec starkowane na duzych oczkach paluszki krabowe (ja kupuje opakownie 250g, jest tam okolo 16 paluszkow). Mozna dodac jeszcze pieprz do zaostrzenia smaku, ale nie jest to konieczne. I porzadnie mieszamy. Na stol mozemy podac w salaterkach i obok ulozyc pokrojona bagietke, albo od razu "posmarowac" bagietki pasta i gotowe kanepeczki podac goscia. Nikt nie oprze sie takim przekaska. Smacznego!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    miałam okazję skosztować podobnej pasty i jest bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !