Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z paluszkow krabowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

paluszki krabowe 1 opakowanie
koperek 3 peczki
pieprz do smaku
bagietka 2 sztuki
cebula czerwona 3 srednie
twaróg 3 (śmietankowy almette)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z paluszkow krabowych

Do miski wrzucamy serki alemtte (uwazam ze te z wiaderka sa puszyste niz te w paskach), posiekany drobno koperek,
drobno skrojona cebulke i na koniec starkowane na duzych oczkach paluszki krabowe (ja kupuje opakownie 250g, jest tam okolo 16 paluszkow). Mozna dodac jeszcze pieprz do zaostrzenia smaku, ale nie jest to konieczne. I porzadnie mieszamy. Na stol mozemy podac w salaterkach i obok ulozyc pokrojona bagietke, albo od razu "posmarowac" bagietki pasta i gotowe kanepeczki podac goscia. Nikt nie oprze sie takim przekaska. Smacznego!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IrenaM 21.02.2012 22:28
miałam okazję skosztować podobnej pasty i jest bardzo fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak