Sposób przygotowania

Udka należy umyć, włożyć do wody i gotować. Dodać kostkę rosołową, pokrojoną marchewkę oraz podpieczoną na ogniu całą cebulę. Dodać przyprawę kucharek oraz przyprawę w płynie. Gotować na wolnym ogniu. Przyprawić do smaku pieprzem. Podawać z makaronem i natką pietruszki. Smacznego

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pyszniutki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    kocham
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    Uwielbiam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    najlepszy na przeziębienie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry rosół = dobry na wszystko...
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !