Sposób przygotowania

W misce wymieszać odsączone z zalewy krewetki norweskie, wszystkie warzywa i zioła oraz sos rybny i sojowy. Odstawić na 5 minut, po czym lekko odcisnąć. Płaty ciasta kolejno moczyć w wodzie, od razu wyjmować i układać osobno na stole. Na każdy płat nałożyć sałatkę, poczekać aż ciasto lekko zmięknie, a następnie zawijać jak gołąbki. Tak przygotowaną sałatkę podawać ze słodkim sosem chili, sosem sojowym i japońskim chrzanem wasabi. Przed podaniem posypać ziarnami sezamu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    beznadzieja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    fajny przepis
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    krewetki omijam z daleka
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    superowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !