Sposób przygotowania

Kapustę należy drobno poszatkować, marchewkę zetrzeć na średnich lub grubych oczkach, dodać pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę oraz pokrojonego w plasterki ogórka i rzodkiewkę. Całość wymieszać z sosem francuskim i olejem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    samo zdrowie i witaminki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    uwielbiam taką do kotleta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    suróweczka zawsze smaczna
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !