Sposób przygotowania

Kokosowy spód: Ucieramy mikserem białka, dodajemy cukier, na sam koniec kokos. Pieczemy w piekarniku 20 minut 180 stopni

Wierzch ciasta: układamy na wystudzonym spodzie banany. Galaterke rozpuszczamy w 1 szklance wody. Studzimy. Ubijamy śmietanę pod koniec ubijania wlawamy tężejącą galaretkę. Masę rozsmarowujemy na bananach.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Oddam rękę córki za kawałek tego ciasta :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !