Sposób przygotowania

Pieczarki należy usmażyć na maśle z cebulą, doprawić do smaku Kucharkiem i pieprzem. Bułki przykroić na połówki, każdą z nich wysmarować masłem, nałożyć pieczarki, pokrojoną w paseczki szynkę oraz starty na grubych oczkach żółty ser. Zapiec w piekarniku około 15 min. Posmarować majonezem, ketchupem i posypać szczypiorkiem. Smacznego! :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    bardzo apetyczne
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ale ładne, też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Domowe najlepsze.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    domowe smakują najlepiej! Robię podobne zapiekanki, pycha:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !