Sposób przygotowania

Karkówkę nacieramy przyprawą do karkówki. Keczup mieszamy z olejem. Tak przyrządzoną miksturą również smarujemy karkówkę. Paprykę i cebulę kroimy w paski, lekko ugotowane ziemniaki w ósemki. Karkówkę wkładamy do rękawa do pieczenia, dodajemy pokrojone warzywa i ekstra 3 ząbki czosnku. Rękaw spinamy, a karkówkę wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200°C. Pieczemy około 60 minut. Gdy rękaw napęcznieje przekłuwamy go widelcem, a na ostatnie 15 minut rozcinamy, aby karkówka się ładnie przyrumieniła. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Lubię pieczone mięsa
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam taką karkóweczkę !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo smakowita karkówka ,
  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    wygląda zachęcająco
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zachęcająco to mało, genialne mięsko;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    super propozycja na smaczny obiad czy na zimno.na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    bardzo apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !