Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś podany na kaszy jaglanej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś 1 szt
kasza jaglana 1 szkl
ziarenka smaku
masło
cytryna
ogórek zielony 1/2 szt
koperek
korniszon 3 szt
papryka czerwona 1 szt
pieprz
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś podany na kaszy jaglanej

Filet z łososia solimy sola morską smarujemy oliwą i grillujemy na patelni .Kaszę jaglana gotujemy .Po ugotowaniu mieszamy dodajemy odrobinę masła i ziarenka smaku . Następnie dodajemy pokrojone ogórki i paprykę .doprawiamy pieprzem ,podgrzewamy i wykładamy na talerz . Na kaszę dodajemy gotowego łososia .Kropimy cytryną .Podajemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

banditka 28.02.2012 08:40
fajnie wyglada chociaz ja nie przepadam za jaglana ale np z kus kusem :)?
Anna133 22.02.2012 08:40
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak