Sposób przygotowania

Potrzebujemy 6 połówek cytryny/pomarańczy/grapefruita.

Owoce kroimy na pół, wyciskamy sok, który popijamy w trakcie pracy :)



Puste połówki owoca czyścimy w środku usuwając reszty miąszu.



Każdą połówkę wypełniamy innym kolorem galaretki rozpuszczonej w 400 ml wody i odkładamy do zastygnięcia.



Gotowe połówki kroimy na cząstki.

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    podobają mi się
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    nie widziałam jeszcze niebieskiej galaretki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    fantastyczny pomysl!!
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo mi się podobają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !