Sposób przygotowania

Galaretkę rozrobić wg. przepisu z torebki, ale dając jedynie połowę zalecanej wody. Poczekać aż galaretka ostygnie, ale nie zgęstnieje. Jogurt ubijać robocikiem około 3 minut, następnie dodawać stopniowo płynną galaretkę (zostawić trochę do dekoracji). Uzyskaną masę przelać do finalnych pucharków. Pozostałą galaretkę wylać do płaskiego naczynia, a jak zgęstnieje wyciąć z niej serduszka. Jak pianka zgęstnieje położyć na nią serduszka. Można również przyozdobić owocami np. jagodami. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zakochać się w smaku deserku....no i w wyglądzie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pysznie wygląda
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    urocze
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka/gucio22

    przepiękne w sam raz na jakieś święto w domu :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ale to pięknie wyglada!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    rewelacyjnie się prezentują:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    zakochane?? hehe pyszneee !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !