Sposób przygotowania

Pieczarki umyć,oddzielić trzonki od kapeluszy.Obraną i pokrojoną cebulę usmażyć z trzonkami pieczarek na maśle;zmiksować.Dodać śmietanę i przyprawy ;zagotować.Na reszcie masła usmażyć kapelusze.Przecier cebulowy ułozyć na talerzach,a na nim położyć po 2 kapelusze,lekko posolić i popieprzyc.Podawać gorące.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne są smaczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dla mnie super, ale moja kobieta przez przecier cebulowy bo nie zjadla, bo cebuli nie je.. ale dla super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    oj zjadłoby się na kolacyjkę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    oj kuszą ter pieczareczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    ciekawy pmysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam nadziewane pieczarki ale takich jeszcze nie jadłam, muszę spróbować, bo to bardzo kusząca propozycja ....
  • 4
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jak dla mnie rewelacja, smacznie i jak ładnie podane
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyglądają bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie tak przyrządzone grzybki !
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy pomysł z tym przecierem
  • 1
    247017_776885135732812_6766402448041904983_n
    Opublikowano

    Milka100

    Ach te pieczarki
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna kolacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !