Sposób przygotowania

1. Zrobić krem budyniowy: 0,5 litra mleka ugotować wraz z 2 budyniami bez cukru. Wystudzić
2. Wystudzoną masę bydyniową po łyżce dodawać do margaryny (temp. pokojowa) miksować mikserem
3. Śmietanę ubić na sztywno najlepiej dodając chłodną zelatynę lub fix

Układać na blaszce: petitki, masa krówkowa, petitki, masa budyniowa, petitki, śmietana. Wstawić do lodówki na 2 godziny.

Smacznego :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    bajka aż slinka cieknie
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bajeczne ciacho :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Musi być bardzo pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Oj bardzo bajeczne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !