Sposób przygotowania

WIŚNIE PŁUCZEMY I DRELUJEMY. MOŻNA DAĆ TEŻ MROŻONE. WRZUCAMY DO GARNKA I ZALEWAMY 2 LITRAMI WODY. GOTUJEMY OKOŁO 10 MIN. PO 10 MIN ROBIMY ZAPRAWAKĘ - DWIE ŁYŻKI MĄKI ZIEMNIACZANEJ ROZRABIAMY Z JEDNĄ SZKLANKĄ MLEKA. DOLEWAMY DO ZUPY. ZAGOTOWUJMY. ZUPĘ MOŻNA PODAWAĆ Z GRZANKAMI LUB MAKARONEM.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nie pamiętam kiedy jadłem ostatnio
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    Uwielbiam zupy owocowe ;) również z truskawkami i jabłkami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !