Sposób przygotowania

Włóż puszkę mleka skondensowanego do garnka z gotującą się wodą i gotuj przez ok. 2 godziny. Poczekaj aż puszka ostygnie i dopiero wtedy ją otwórz. Następnie smaruj masą kolejne warstwy wafli. Połóż na nich coś ciężkiego, tak aby wafle się nie rozchodziły. Poczekaj, aż dobrze się skleją. Pokrój w romby.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    smile

    Proste a zarazem pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    szybkie i smaczne...
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    uwielbiam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajna masa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    już dawno miałam na niego ochotę, teraz to muszę go zrobić;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    też robię tak czasami andruta, jest pycha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    pyszne słodkości na deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !