Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente (ok. 5 – 6 minut) w dużej ilości osolonej wody (1 litr na 100 g makaronu) z odrobiną oliwy z oliwek, od czasu do czasu mieszając. W dużym rondlu podsmażyć na oliwie z oliwek szparagi i paprykę, dodać ugotowany makaron, oliwę truflową i tarty parmezan. Delikatnie wymieszać, doprawić do smaku solą i świeżo mielonym białym pieprzem

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    obrzydlistwo
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    nie widzę w przepisiydliwego
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    sorry, miało byś, że nie widzę w przepisie nic obrzydliwego. \"Zjadło\" mi literki...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !