Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Masło rozgrzać, wycisnąć na nie czosnek, lekko go zrumienić. Dodać szpinak i usmażyć go. Do szpinaku dodać śmietanę, serek topiony, sól i pieprz. Smażyć tak długo, aż płyn odparuje. Przestudzić.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    musza byc pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Poproszę porcyjkę !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Po prostu uwielbiam!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    chętnie bym spróbowała
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z przyjemnością zjadłabym porcyjkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetne pierogi :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !