Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Mielimy goździki, orzechy i migdały. Najlepiej się nadają orzechy włoskie i pistacje. następnie dodajemy cynamon.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    A gdzie można zdobyć to ciasto filo?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Można mrożone dostać w marketach;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    smaczne na pewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam baklawę. W tym deserze zakochałem się od pierwszego kęsa
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zamiast filo możemy dać zwykle francuskie?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Myśle, że można poprostu ciasto wyjdzie grubsze;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    najsłodszy i najlepszy deser na świecie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    przepyszny deser:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !