Sposób przygotowania

Bataty obieramy,dokładnie myjemy kroimy na ćwiartki i gotujemy do miękkości.Po ugotowaniu ziemniaków odsączamy z wody .Ziemniaki należy podusić dodać śmietanę,drobno pokrojony świeży koperek i 1/2 szklanki groszku.Dodajemy czarny mielony pieprz.Wszystko ponownie podusić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna odmiana tradycyjnych ziemniaczkow
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszne
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    dziewczyno,czy ty masz jakieś problemy dyslektyczne? robisz tak podstawowe błędy,że aż razi w oczy!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !