Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente. Pora bez zielonych liści kroimy na plastry i podsmażamy na oleju.W naczyniu żaroodpornym mieszamy makaron z podsmażonym porem i duszonymi pieczarkami, doprawiamy solą, pieprzem i tymiankiem. Polewamy sosem beszamelowym ( przepis jest w moje księdze) i wstawiamy do piekarnika na ok. 20 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    ale mi smaka narobiłaś na zapiekankę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    mi też,za zapiekankami przepadam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetna zapiekanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne i ciekawe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !