Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Obydwie maki przesiewamy do miski dodajemy sól, cukier i płaskie pół łyżeczki suszonych drożdży. Całość powoli zalewamy letnią wodą (około 100 ml ) ciągle mieszając aby uzyskać konsystencje gęstego, jednolitego ciasta naleśnikowego, które ładnie przylepi się do bananów.

Ma tarce o drobnych oczkach i ścieramy skórkę z jednej limonki i dodajemy do ciasta i mieszamy. Mieszamy o odstawiamy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    świetne połączenie słodkiego banana i orzeźwiającej limonki :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jakie fajne! A pomysł z limonką świetny :):)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł i ładny efekt końcowy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    dzieki za przepis Rewelacyjny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie spotkałem się jeszcze z takim deserem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !