Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Żółtka ucieramy z cukrem, następnie dodajemy ciepłą, przegotowaną wodę, cukier waniliowy i dalej ucieramy. Proszek do pieczenia mieszamy z budyniem i mąką, a następnie dodajemy do utartych żóltek i dalej dokładnie mieszamy. Na sam koniec dodajemy pianę z białek - masę przelewamy do tortownicy i pieczemy około 30 minut.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    fajne świeczki, takie wysokie
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jaka wielkość formy? jaka temperatura pieczenia?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    zjadłabym chętnie taki tort :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    z przyjemnością bym go zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Musiał być bardzo smaczny.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    fajny torcik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super tort

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !