Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy, myjemy i kroimy w kostkę razem z obraną cebulką. Na patelnię dajemy przygotowane pieczarki razem z cebulą, olejem i podsmażamy. Następnie wlewamy wodę, dodajemy kostkę mięsną i dusimy ok. 15 min. Mąkę rozrabiamy w troszku wody i dodajemy do pieczarek. Gotujemy jeszcze ok. 3 min, aby sos zgęstniał i doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobry sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam :)
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    mniam do kopytek
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię taki!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię taki sosik.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię taki sosik i często robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !