Sposób przygotowania

tłuszcz z pieczeni przesmażamy podlewając co chwilę delikatnie wodą aby ładnie się zbrązowił.Gdy już nabierze ładnego ciemnobrązowego koloru dolewamy szklankę wody i poszatkowaną cebulę. Gotujemy do miękkości cebuli. Śmietanę mieszamy z mąką i dolewamy trochę gorącego sosu dobrze mieszamy i wlewamy do reszty gotującego się sosu. Chwilkę gotujemy i miksujemy, ewentualnie doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię taki sosik , jest naprawdę smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !