Sposób przygotowania

Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, przyprawiamy. Kładziemy na patelnię z rozgrzanym olejem, dodajemy pokrojona cebule i rumienimy mocno z obu stron. Dodajemy pokruszone suszone grzyby, podlewamy wodą i dusimy do miękkości, podlewając w razie potrzeby.
Na końcu zaciągamy sos łyżką maki rozrobiona z zimną wodą i zagotowujemy.

Komentarze

  • 1
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajny sos
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetne danie , szkoda,że ta wołowina taka droga
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !