Sposób przygotowania

Włoszczyznę obrać i pokroić według uznania i ugotować razem z wywarem mięsnym .Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę.Dołożyć do włoszczyzny gdy będzie już prawie miękka.Gdy ziemniaki będą już ugotowane dodać szczaw(jeśli jest to pora na świeży szczaw proponuję posiekać listki świeżego szczawiu)Doprawić zupę solą i pieprzem,a następnie dodać śmietanę.Już nie gotować.Jajka ugotować na twardo ,obrać i pokroić na połówki .Podawać w zupie

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    lubie tą zupkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Lubię to :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    szczawiowa oh jak ja jej dawno nie jadłam... jak mieszkałam na wsi to zawsze sama szczaw zbierałam PRZEPYSZNA !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ja też za taką zupa zatęskniłam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kriko

    oj lubie
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    pychotka
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie bardzo
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !