Sposób przygotowania

Kapustę białą i kapustę czerwoną drobno posiatkować.Posiatkowana przełożyć do salaterki.Por opłukać i również drobno pokroić.Seler obrać,umyć i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Dodać 3 stołowe łyżki oliwy z oliwek.Doprawić szczypta soli i pieprzu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna i zdrowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna i zdrowa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    Takiej jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !