Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Drożdże rozpuszczamy z wodą i cukrem, dodajemy do mąki posiekanej z margaryna i zagniatamy ciasto, które następnie przekładamy do garnka, zalewamy wodą i pozostawiamy tak na godzine. Po wyjęciu z wody, obsypujemy kule mąką i zagniatamy ponownie.


Komentarze

  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    bardzo smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wyglądają zachęcająco.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    wyglądają pysznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Dla mnie bomba!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !