Sposób przygotowania

Warzywa wyszorować dokładnie pod bieżącą wodą. Marchew, ziemniaki, korzeń pietruszki oraz seler wstawić do gotowania i gotować je do miękkości. Odcedzić warzywa, obrać je ze skórki, pokroić w kostkę. Fasolę czerwoną oraz kukurydzę odsączyć. Natkę pietruszki posiekać drobno i dodać do warzyw. Jajka ugotować na twardo, pokroić w kostkę i dodać do pozostałych składników, ogórki konserwowe pokroić w kostkę , dodać do warzyw. Wymieszać dokładnie wszystkie składniki, dodać majonez, musztardę, sól, pieprz i połączyć wszystkie składniki sałatki dokładnie je mieszając.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    wspaniała
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !