Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry. Każdy rozbić tłuczkiem do mięsa, posypać solą, pieprzem, majerankiem , papryka ostra chili i zgniecionym czosnkiem. Jajka rozmącić. Plastry filetu maczać w jajku, obtaczać w bułce tartej i mace. Na patelni rozgrzać olej. Smażyć na nim kotlety.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolciaf1990

    ciekawe, ciekawe, trzeba zrobić...
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    lubie takie ostre potrawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    zapowiada sie interesujaco

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !