Sposób przygotowania

Miękkie masło wymieszać z wyciśniętym czosnkiem. Masło czosnkowe włożyć pod skórę kurczaka na piersiach. Kurczaka oprószyć solą i przyprawą do kurczaka. Ułożyć go na blasze piersiami do góry. Piec w 160-170 stopniach przez ok. 2 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    O kurczę :) jaki piękny kurczaczek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    ale pięknie się upiekł! :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    śliczny, mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ale skóreczka, mniam.
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ale ładnie przypieczony kurczaczek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !