Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka po bretońsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola Jaś 50 dag
kiełbasa 30 dag
koncentrat pomidorowy 1
cebula biała 1
margaryna 2 łyżki
mąka 2 łyżki
pomidory
olej 4 łyżki
sól
pieprz
czosnek
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka po bretońsku

Fasolke namoczyc i ugotowac do miekkosci z maki i margaryny przyzadzic zasmazke dodac koncentrat i pomidory
na oleju zeszklic posiekana cebule obsmazyc pokrojona w kostke kielbasesosem pomidorowym zalac osaczona fasole dodac cebule z kielbasa rozgniesc czosnek gotowac kilka minut doprawic przyprawami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna43 30.05.2012 10:18
wolę ciut rzadszą, ale też dobra
justynab1903 11.03.2012 11:19
lubię, lubię
jogobella231
jogobella231 10.03.2012 13:47
pycha
Karolciaf1990 20.02.2012 14:47
uwielbiam
halina17 17.02.2012 12:21
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak