Sposób przygotowania

Olej wymieszać z miodem, wyciśniętym czosnkiem i przyprawą do wieprzowiny. Marynatą natrzeć mięso i odstawić na noc w chłodne miejsce. Następnego dnia mięso oprószyć z każdej strony solą i ułożyć na blasze. Piec w 170 stopniach przez ok. 2 godziny. Upieczone mięso kroić w plastry.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi i wygląda smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    żeby to można było jeść oczami;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    i ja bym zjadła
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    mmmmmm...
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ta karkóweczka musiała być pyszna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !