Sposób przygotowania

Wszystkie składniki podane na sos połączyć ze sobą, dokładnie wymieszać i odstawić. Rybę myjemy, osuszamy i kroimy na małe kawałki. Rozgrzewamy smalec i na silnym palniku smażymy pokrojoną rybę. Delikatnie mieszając, aby nie połamać. Jak rybka będzie podsmażona dodajemy chilli, imbir, wódkę i posiekany czosnek. Wszystko smażymy ok. minuty. Następnie dodajemy przygotowany sos i dusimy ok. 2 min. na dużym ogniu. Przygotowaną rybę należy pokropić olejem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    zrobię
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    to nie moje smaki:) za ostro:) ale rybki lubię:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    zapowiada sie super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna rybka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapowiada się smaczny obiad :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !