Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso pokroić w kostkę, posypać przyprawą do gyrosa, usmażyć na oleju, ostudzić. Kapustę poszatkować. W przezroczystym naczyniu ułożyć 1/3 poszatkowanej kapusty.


Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    nie jest to moja ulubiona sałatka, ale już tak dawno jej nie jadłam, że mam straszną ochotę, jak patrzę na te zdjęcia :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza620

    pycha taką uwielbiam
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Lubię tą sałatkę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    skorzystałam z przepisu, goście zadowoleni, dziękuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !