Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Na patelni rozgrzać olej lub masło. Kiełbasę ponacinać z obydwu stron i ułożyć na patelni.Obsypać przyprawą Grill klasyczny. Smażyć ok. 5 min. po czym kiełbasy przewrócić na drugą stronę i dalej smażyć.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do zjedzenia apetyczna kiełbaska....
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    uwielbiam, akurat mam jutro na obiadek, bo tak nam się zachciało
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    uwielbiam takie kiełbaski, ale z kolendrą jeszcze nie próbowałam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !