Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Cebulę i pieczarki obieramy, dokładnie płuczemy. Pieczarki kroimy w cienkie talarki, a cebulę w kostkę. Przesmażamy razem na rozgrzanym maśle klarowanym, lekko solimy.


Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszny przepis! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pysznie i musztardowo. Przepis strzał w dziesiątkę.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Pomysłowe - bardzo lubię parówki z musztardą, więc dodałabym jej jeszcze więcej :) chociaż z rosyjską może lepiej nie ryzykować ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    troszkę nazwa mnie zmyliła :o) Prawie działem już ośmiornicę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    inspirująca nazwa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !