Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki smażone z cebulką i papryką

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 4 szt
cebula 1 szt
papryka czerwona kawałek
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki smażone z cebulką i papryką

Parówki kroimy w plasterki,paprykę w kostkę, cebulę w prążki,masło roztapiamy na patelni. Parówki i paprykę wrzucamy na rozgrzany tłuszcz i przykrywamy przykrywką (mieszamy co jakiś czas). Po chwili wrzucamy też cebulkę,dusimy pod przykryciem około pięć do ośmiu minut. Podajemy na gorąco.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 16.01.2013 12:54
Super pomysł na parówkę :-)
magdziorka6 19.08.2012 18:49
proste i smaczne
Wojt@s
Wojt@s 27.02.2012 12:47
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak